Kinesiolog, Massageterapeut och Zonterapeut Åsa Jalloh

Kinesiologi

Kinesiologi är en test- och behandlingsmetod där kroppens egen intelligens talar om precis vad kroppen behöver. Grunden i kinesiologin är en kommunikation med ditt nervsystem via mjuka muskeltester. Det går att söka orsaken till ett problem, testa vilken behandlingsmetod som passar bäst och med den ”putta igång” självläkningen. Det går också att testa vilken eventuell näring (ex vitamin) du behöver, vad du mår bra av att äta och vad du kan undvika att äta. Läs mer via menyn!

Massage och Lotorpsbehandling

Jag arbetar med klassisk svensk massage i olika varianter. Massageterapi används vid smärta, stelhet och obalanser i muskler och leder. Avslappningsmassage är för rent välbefinnande. Lotorpsbehandling är massage och andningsövningar i kombination för friare och djupare andning. Läs mer via menyn!

Reflexologi

Reflexologi, kan göras på hela kroppen. Jag behandlar fötterna och öronen. Fotreflexologi kallas även zonterapi. Örat behandlas med pressur eller akupunktur. En zon, eller en punkt har en koppling till ett visst ställe, ett organ eller en funktion i kroppen och att behandla dessa punker kan bidra till läkning och till att balansera kroppen. Läs mer via menyn!